Nieuws

parkeren

Samenwerking Venray is verontwaardigd over het plotselinge ingrijpen van het college inzake de eerste parkeerpilot. Het college van burgemeester en wethouders besloot op 11 januari dat de inzet van BOA’s noodzakelijk was bij het handhaven van geldende parkeerregels. Deze buitengewoon opsporingsambtenaren starten vanaf maandag met handhaven. Hierdoor worden ongewenst de spelregels veranderd, aldus de lokale partij.

Ondersteuning Windows 8 stopt

Het is zover, Microsoft stopt met Windows 8. Om verwarring te voorkomen: Windows 8.1 blijft natuurlijk wel ondersteund!

De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier! Ruim van tevoren aangekondigd door Microsoft breekt het moment nu dan aan. Wie nu nog Windows 8 gebruikt moet het zonder veiligheidsupdates stellen. De oplossing is eenvoudig en ligt voor de hand: updaten naar Windows 8.1. Het kan gratis en moeiteloos. Op de volgende manier:

Netflix

Netflix-klanten kunnen in bijna alle landen van de wereld de programma’s van de dienst bekijken.

Bij Netflix kijken mensen over de hele wereld programma’s via de internetverbinding. Dat kan op de televisie zijn, maar ook op de computer, smartphone of tablet. Mensen met een abonnement hoeven ook in het buitenland niet zonder hun geliefde shows te zitten.