Cloud diensten
Als echte ICT-specialist bieden wij ook cloud diensten aan. Een cloud dienst is een webapplicatie waarmee u, als gebruiker, persoonlijke data mee op het internet kunt plaatsen en bewerken.

Het grote voordeel van onze cloud diensten is dat u overal, op elk apparaat, over dezelfde informatie beschikt. Het maakt niet uit of dit uw tablet, smartphone of laptop is. Alle informatie wordt op een centrale plaats op het internet opgeslagen waar alle apparaten bij kunnen.

Virtuele machines
Wij bieden onze cloud diensten aan met virtuele machines. U kunt overal ter wereld op het systeem inloggen en u heeft dan toegang tot al uw bestanden.

Domeinregistratie
U kunt uw domeinnaam ook bij ons laten registreren. Hierbij kunt u kiezen uit honderden beschikbare extensies . Eventueel is het mogelijk om eerder bestelde domeinnamen over te laten zetten naar ons veilige platform. Verder kunt u uw website ook bij ons laten hosten. Wij bieden u verschillende hostingpakketten aan.

Een online back-up dienst
Dankzij onze online back-up dienst stellen wij uw kostbare bedrijfsgegevens veilig. Deze worden opgeslagen op onze disksystemen in de Cloud. Aangezien ons back-up proces helemaal geautomatiseerd is, hoeft u er zelf niet meer over na te denken om een back-up te maken. Met ons systeem kunt u gegevens uit de back-up heel eenvoudig terughalen. Deze gegevens zijn direct online beschikbaar en beschermt met een wachtwoord.

Uw mailbox spamvrij
U maakt iedere dag wel een keer gebruik van uw e-mail. Waarschijnlijk verschijnen er in uw mailbox ook dagelijks spamberichten. Met onze cloud dienst bieden wij u een zeer innovatieve antispam-oplossing aan op basis van de allernieuwste technologie. Met deze oplossingen blijft uw emailbox voortaan spamvrij.