Computer Service Venray

Als u een computerprobleem heeft dan kan een ict-er u hierbij helpen. Deze specialist voorziet u van een advies en repareert uw computer. Als u op zoek bent naar een computerservice in Venray dan kunt u terecht bij Compuzone. Wanneer u  uw computer wegbrengt naar een specialist voor een computerservice dan wordt het defect aan uw desktop of laptop gerepareerd. Hierdoor kunt u al snel weer gebruikmaken van uw apparaat.

Geen langzame computer meer

In de loop der jaren wordt uw computer steeds trager. Dit komt onder meer doordat er diverse ongewenste bestanden op uw computer terecht zijn gekomen, waarvan u het bestaan niet eens af wist. Voor een leek is het vaak ook nog eens erg lastig om ongewenste bestanden zelf van de computer te verwijderen. Een ict-er kan dit snel en goed voor u doen. Door uw computer voor computerservice weg te brengen, voorkomt u dat deze nog langzamer wordt of crasht.

Herinstallatie van windows nodig?

Een trage computer hoeft u niet direct te vervangen voor een nieuw exemplaar. Vaak helpt het al om uw computer helemaal opnieuw te installeren. Echter, dit is vaak een ingewikkeld klusje. Aangezien het niet eenvoudig is om uw computer zelf opnieuw te installeren, is het een tip om naar een bedrijf te gaan dat u een computerservice aanbiedt. Hier wordt uw computer door een professionele ict-er opnieuw geïnstalleerd. Er worden dan ook nieuwe programma’s op uw desktop of laptop geplaatst. Daarnaast wordt uw computer voorzien van een optimaal werkende virusscanner. Vaak wordt uw computer binnen een paar uur of een werkdag opnieuw geïnstalleerd en van nieuwe programma’s voorzien. Hierdoor kunt u weer snel met uw computer aan de slag.

Compuzone Venray

Computerwinkel Venray Compuzone

Compuzone Venray
Hofstraat 2A
5801 BJ Venray
Tel. 0478-762769

Compuzone Gennep
Service punt : Foto Bosten
Zandstraat 47
6591 DB Gennep