Hulp op afstand
Wilt u hulp op afstand bij uw computerproblemen, of wilt u graag iemand mee laten kijken om na te gaan wat u verkeerd doet? Met Hulp op Afstand kunnen we met behulp van TeamViewer, kunt u een specialist mee laten kijken en uw computerprobleem laten oplossen.

Gebruikersnaam en wachtwoord
Het is van belang om enkele gegevens door te geven, wanneer u hulp op afstand wenst te ontvangen. Maakt u gebruik van TeamViewer om hulp op afstand te verkrijgen? Dan krijgt u in beeld een gebruikersnaam en een wachtwoord te zien. Deze gegevens heeft de specialist nodig om uw computer te benaderen. Het wachtwoord zal iedere keer dat u TeamViewer gebruikt veranderen, waardoor u de specialist slechts eenmalig toegang verschaft. U kunt hulp op afstand krijgen zodra er sprake is van een werkende internetverbinding en de specialist de gegevens van u heeft ingevuld.

Krijg hulp op afstand
Dankzij hulp op afstand kan de specialist uw muis overnemen en daarmee het beheer voeren over uw computer. De specialist ziet wat u ziet, op een eigen computerscherm. Dankzij de internetverbinding kunt u op een eenvoudige en voordelige manier gebruik maken van hulp op afstand en is het niet nodig om langs te gaan bij een servicecenter of een reparatiepunt. In plaats daarvan zorgt u er met hulp op afstand voor dat de specialist inzage krijgt in uw systeemconfiguratie en bijvoorbeeld mee kan lezen wanneer er sprake is van een bepaalde foutmelding.

Computerproblemen oplossen
Uiteraard kan hulp op afstand helpen om computerproblemen op te lossen. Ervaart u bijvoorbeeld problemen met het openen van bepaalde programma’s en gebeurt dit alleen wanneer u thuis bent? Krijgt u een foutmelding tijdens het gebruik van een bepaald programma of lukt het u niet om instellingen naar uw wens aan te passen? Indien u een werkende internetverbinding heeft kunt u gebruik maken van hulp op afstand en uw computerproblemen laten oplossen. U hoeft daar de deur niet voor uit, het is voldoende om de specialist eenmalig toegang te verschaffen tot uw computer, al voert u natuurlijk zelf uiteindelijk het beheer over de verbinding.