Netwerkbeheer
Een moderne organisatie functioneert niet optimaal zonder een goed presterend bedrijfsnetwerk. U kunt dit netwerk zien als de basis voor uw organisatie. Als het bedrijfsnetwerk niet optimaal functioneert dan heeft dit ook invloed op de rest van uw bedrijf. Zonder een betrouwbaar, efficiƫnt en snel netwerk liggen alle bedrijfsprocessen namelijk stil.

Een netwerk dat continue beschikbaar is
Door het netwerkbeheer uit te besteden aan een gespecialiseerde ICT-organisatie kunt u grote problemen voorkomen. Ons bedrijf ontwerpt, implementeert en beheert bedrijfsnetwerken. Wij zorgen ervoor dat een netwerk continue beschikbaar is.

Beschikt uw organisatie niet over een eigen ICT-afdeling? Dan kan Compuzone het volledige netwerkbeheer op zich nemen. Hiermee profiteert u altijd van een snel, betrouwbaar en efficiƫnt netwerk.

Co-netwerkbeheer
Voor grotere organisaties met een eigen ICT-afdeling bieden wij co-netwerkbeheer aan. Hierbij voert de lokale ICT-afdeling van uw organisatie werkzaamheden aan de servers en computers uit. De complexere activiteiten rondom het netwerkbeheer worden dan echter door onze ICT-specialisten uitgevoerd. Met ons co-netwerkbeheer wordt uw netwerk door Compuzone beheerd. Uw eigen organisatie beheert dan uw servers en de data en staat uw medewerkers te woord.

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op!
Meer weten over ons netwerkbeheer en de abonnementen die wij aanbieden? Maak dan snel een afspraak of neem vrijblijvend contact met ons op.