Nieuws

Waarschuwing Chrome in Vista en XP

Nadat Microsoft aangaf dat internet explorer 8,9 en 10 zijn afgeschreven geeft ook Google aan te stoppen met het updaten van internetbrowser Chrome in Windows XP en Vista. Mensen die alsnog een windows xp of vista versie gebruikt krijgen een waarschuwing te zien bij chrome.

Samenwerking Venray verbolgen over ingrijpen college inzake parkeerpilot

Samenwerking Venray is verontwaardigd over het plotselinge ingrijpen van het college inzake de eerste parkeerpilot. Het college van burgemeester en wethouders besloot op 11 januari dat de inzet van BOA’s noodzakelijk was bij het handhaven van geldende parkeerregels. Deze buitengewoon opsporingsambtenaren starten vanaf maandag met handhaven. Hierdoor worden ongewenst de spelregels veranderd, aldus de lokale partij.

Ondersteuning Windows 8 stopt

Het is zover, Microsoft stopt met Windows 8. Om verwarring te voorkomen: Windows 8.1 blijft natuurlijk wel ondersteund!

De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier! Ruim van tevoren aangekondigd door Microsoft breekt het moment nu dan aan. Wie nu nog Windows 8 gebruikt moet het zonder veiligheidsupdates stellen. De oplossing is eenvoudig en ligt voor de hand: updaten naar Windows 8.1. Het kan gratis en moeiteloos. Op de volgende manier: