Systeembeheer
Een optimaal IT Beheer is het fundament van uw organisatie. Het is bepalend voor de productiviteit van medewerkers, de kwaliteit van de werkzaamheden en de efficiëntie in de organisatie.

Op ICT-gebied gaan de ontwikkelingen zeer snel. Als organisatie wil u natuurlijk over voldoende kennis beschikken om aan de wensen en behoeften van uw medewerkers en cliënten te voldoen. Dit kunt u bereiken door Compuzone in te schakelen voor uw IT-beheer. Wij vinden dat iedere organisatie over de beste IT-beheeroplossingen moet kunnen beschikken. Om deze reden bieden wij dan ook een complete service aan waarbij wij uw organisatie voorzien van IT-oplossingen- en verbeteringen die specifiek op uw branche zijn gericht. Onze professionele systeembeheerders beschikken over de deskundige en actuele IT-kennis.

U heeft een vast aanspreekpunt
Het komt nogal eens voor dat de systeembeheerder van een organisatie niet beschikbaar is op het moment dat iemand deze persoon nodig heeft. Met onze afdeling systeembeheer voorkomen wij dit probleem. Deze afdeling bestaat uit een team van echte, professionele ICT-specialisten. Ons team bestaat uit opgeleide systeembeheerders met eigen specialismes. Er staat dus wel een systeembeheerder voor u klaar om uw IT-probleem op te lossen. Als onze klant heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Deze is 24/7 bereikbaar voor al uw vragen en oplossingen voor uw IT-problemen.

Profiteer van een optimale continuïteit
De continuïteit van uw organisatie wordt vooral bepaald door een optimaal IT-beheer van het netwerk, de werkplekken, de servers en de medewerkersondersteuning. Om deze continuïteit te behouden, beheren en monitoren onze systeembeheerders dagelijks de infrastructuur. Zo kan iedere medewerker van uw organisatie altijd gebruikmaken van een snel en efficiënt netwerk, een professionele werkplek en een optimaal presterende server.

Een volledige service
Ons IT-beheer bestaat uit een volledige service. Hierbij voeren onze systeembeheerders het beheer van uw netwerk, de servers en de werkplekken zowel op locatie als op afstand uit. Wij leggen alle werkzaamheden uitgebreid vast. Hierdoor heb je altijd een duidelijk inzicht in de uitgevoerde werkzaamheden.

Compuzone hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid. Voor onze klanten vinden wij het dan ook belangrijk om ook na werktijd en in het weekend goed bereikbaar te zijn. Daarnaast is snelheid ook van cruciaal belang. Als u contact met ons opneemt voor het oplossen van een IT-probleem dan zorgen wij altijd voor een snelle reactie en een snelle oplossing. Bij ons hoeft u dus geen 24 uur te wachten voordat het

IT-probleem wordt opgelost. Aangezien wij altijd bereikbaar zijn, reageren wij direct op uw vraag en zorgen wij ervoor dat het probleem direct wordt opgelost.

Een volledig overzicht in uw gegevens
Als u ons inzet voor uw IT-beheer dan krijgt u hier een volledig inzicht in. U heeft dan onder meer een overzicht van uw

  • Netwerkstatistieken
  • Netwerkoverzicht
  • Onderhoudsrapporten
  • Back-up rapporten
  • Facturen en offertes

24/7 bereikbaar
Als servicegericht bedrijf vinden wij dat IT-beheerders altijd bereikbaar moeten zijn. Een IT-beheerabonnement bij ons bestaat dan ook uit een bereikbaarheid van 24/7. Hierbij krijgt uw organisatie een team van IT-beheerders toegewezen. Van dit team is er ’s avonds, ’s nachts en in de weekenden altijd één teamlid bereikbaar. Deze kan u dan buiten werktijden te woord staan bij het oplossen van een calamiteit.

Een vaste prijs per maand
Compuzone vindt openheid en duidelijkheid belangrijk. Wij bieden u dan ook altijd een IT-beheerabonnement aan voor een vaste prijs per maand. U weet dus precies wat uw jaarlijks kwijt bent aan het IT-beheer en komt zo niet voor vervelende verrassingen te staan.

Meer weten over een IT-beheerabonnement? Bel of mail ons nu
Wilt u graag meer weten over een IT-beheerabonnement? Bel of mail ons dan vandaag nog voor meer informatie of het maken van een afspraak.