Is het beeldscherm of de camera van uw tablet kapot, omdat deze is gevallen? Dan hoeft u uw tablet gelukkig niet direct voor een nieuw exemplaar te vervangen. U kunt deze namelijk ook laten repareren door een professioneel bedrijf. Als er een onderdeel van uw tablet beschadigd is, zoals het beeldscherm, de accu, de volumeknop of de camera dan kan dit onderdeel vaak nog gerepareerd worden. Zo kan een bedrijf als Compuzone dit doen. Hier kunt u terecht voor een tablet reparatie in Oostrum.

Een defecte tablet is heel erg vervelend. Zo kunt u uw mail niet snel even checken, niet internetten, geen berichten sturen, geen foto’s maken, niet gamen en ook geen filmpjes of video’s bekijken. U kunt dit probleem snel oplossen door uw tablet te laten repareren door een echte specialist. Deze kan een tablet reparatie vaak binnen een paar uur of een werkdag uitvoeren. U hoeft uw tablet dus niet lang te missen.

Als u uw beschadigde tablet door een professioneel bedrijf laat repareren dan wordt het defecte onderdeel vervangen voor een origineel, nieuw onderdeel. Dit is een onderdeel van hetzelfde merk en model als uw tablet. Vaak beschikt een bedrijf over honderden onderdelen van tal van merken. Het maakt dus niet uit van welk merk uw tablet is. U kunt uw defecte apparaat altijd laten repareren. Het nieuwe onderdeel hoeft dus niet eerst te worden besteld. Iets dat heel fijn is, want zo is uw tablet snel weer gemaakt.

  • Uw reparatie kan in veel gevallen binnen 60 minuten gereed zijn door onze vakkundig personeel, speciale apparatuur en persoonlijke benadering in onze winkel.
  • U kunt langskomen in onze winkel of bij een van onze servicepunten.
  • Wij gebruiken de beste kwaliteit door het gebruik van de beste onderdelen.
  • Reparatie service zoals u dat mag verwachten van de vakman. Voor een optimaal functionerende gsm.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Wanneer uw tablet defect is en u hiervoor verzekerd bent bijvoorbeeld doordat de schade door een ander is veroorzaakt, of wanneer het binnenhuis is gebeurt kan het onder de inboedel verzekering vallen. Wij kunnen hiervoor een schade rapport maken waarin staat wat de reparatie van uw tablet zou gaan kosten. Vraag hiervoor in onze winkel wat we voor u kunnen betekenen.

De koffie staat klaar!