Heeft u uw tablet laten vallen en is deze nu beschadigd? Dan kan deze wellicht gerepareerd worden. Als er een onderdeel van uw tablet kapot is, zoals het beeldscherm, de camera, de accu of de antenne dan kan dit beschadigde onderdeel vervangen worden voor een nieuw exemplaar. Een tablet reparatie in Venray kunt u uit laten voeren door een echte specialist, zoals Compuzone.

Als uw tablet is beschadigd dan is het een tip om deze snel te laten repareren. Wacht hier niet te lang mee, want zo kunnen andere onderdelen ook beschadigd worden. U loopt dan het risico dat uw geliefde apparaat niet meer kan worden gerepareerd. Uw tablet is dan echt onbruikbaar geworden en u zult een nieuwe aan moeten schaffen.

Laat uw defecte tablet in ieder geval repareren door een professioneel bedrijf. Deze beschikt over voldoende ervaring en de juiste kennis om uw tablet op de juiste manier te repareren. Vaak kan een erkend bedrijf tablet reparaties uitvoeren aan tablets van elk merk. Een officiële reparateur beschikt over een ruim assortiment onderdelen van tal van merken. Het maakt dus niet uit of u een tablet heeft van bijvoorbeeld Samsung, Apple, Asus, HTC, Acer, LG, Sony of Toshiba. Bij een professionele reparateur kunt u altijd met uw beschadigde tablet terecht.

Wanneer u uw tablet laat repareren door een professioneel bedrijf dan wordt het beschadigde onderdeel vervangen voor een nieuw, origineel onderdeel. Dit is dus een onderdeel van hetzelfde merk als uw tablet. De reparatie wordt dus op een perfecte wijze uitgevoerd en uw tablet werkt weer optimaal.

  • Uw reparatie kan in veel gevallen binnen 60 minuten gereed zijn door onze vakkundig personeel, speciale apparatuur en persoonlijke benadering in onze winkel.
  • U kunt langskomen in onze winkel of bij een van onze servicepunten.
  • Wij gebruiken de beste kwaliteit door het gebruik van de beste onderdelen.
  • Reparatie service zoals u dat mag verwachten van de vakman. Voor een optimaal functionerende gsm.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Wanneer uw tablet defect is en u hiervoor verzekerd bent bijvoorbeeld doordat de schade door een ander is veroorzaakt, of wanneer het binnenhuis is gebeurt kan het onder de inboedel verzekering vallen. Wij kunnen hiervoor een schade rapport maken waarin staat wat de reparatie van uw tablet zou gaan kosten. Vraag hiervoor in onze winkel wat we voor u kunnen betekenen.

De koffie staat klaar!