Telefoon reparatie Oostrum

Is uw telefoon in het water gevallen en doet deze het niet meer goed? Of heeft u uw telefoon op straat laten vallen en is het scherm beschadigd? Dan hoeft u gelukkig niet gelijk een nieuw exemplaar aan te schaffen. U kunt uw telefoon ook laten repareren door een specialist zoals Compuzone Venray.Wij vervangen het kapotte onderdeel dan voor een nieuw onderdeel.

Wij hebben standaard al een aantal van de onderdelen klaarliggen van de meest voorkomende reparaties. Een nieuw onderdeel hoeft dus niet altijd eerst besteld te worden. Hierdoor kan een telefoon reparatie in Oostrum al binnen enkele uren of een werkdag worden uitgevoerd. U heeft uw telefoon dus al snel weer terug. Iets dat wel zo fijn is.

Telefoon repareren Oostrum

Een kapotte telefoon is ontzettend vervelend. Als u onbereikbaar bent, loopt u veel telefoontjes en berichten mis. Zo mist u dus ook belangrijke gesprekken of berichten. Bij Compuzone kunt u gelukkig snel een telefoon reparatie in Oostrum uit laten voeren. Wij raden u aan om uw kapotte smartphone snel te laten repareren. Als u hier te lang mee wacht dan loopt u het risico dat uw dure apparaat nog verder beschadigt wordt. Er zijn dan te veel onderdelen beschadigt en het is dan onmogelijk om uw telefoon nog te repareren.

Het is een tip om een telefoon reparatie uit te laten voeren door een echt specialist met een ervaring. Deze werkt zeer vakkundig en beschikt over specialistisch werkmateriaal. Hiermee kan hij uw telefoon op de juiste manier repareren. Zo heeft u de volgende of dezelfde dag uw telefoon weer terug. Deze werkt dan weer optimaal en ziet er helemaal als nieuw uit.

Waarom kiezen voor Compuzone?

  • Uw reparatie kan in veel gevallen binnen 60 minuten gereed zijn door onze vakkundig personeel, speciale apparatuur en persoonlijke benadering in onze winkel.
  • U kunt langskomen in onze winkel of bij een van onze servicepunten.
  • Wij gebruiken de beste kwaliteit door het gebruik van de beste onderdelen.
  • Reparatie service zoals u dat mag verwachten van de vakman. Voor een optimaal functionerende gsm.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Verzekeringswerk?

Wanneer uw Smartphone defect is en u hiervoor verzekerd bent bijvoorbeeld doordat de schade door een ander is veroorzaakt, of wanneer het binnenhuis is gebeurt kan het onder de inboedel verzekering vallen. Wij kunnen hiervoor een schade rapport maken waarin staat wat de reparatie van uw smartphone zou gaan kosten. Vraag hiervoor in onze winkel wat we voor u kunnen betekenen.

De koffie staat klaar!

Compuzone Venray

Computerwinkel Venray Compuzone

Compuzone Venray
Hofstraat 2A
5801 BJ Venray
Tel. 0478-762769

Compuzone Gennep
Service punt : Foto Bosten
Zandstraat 47
6591 DB Gennep

Telefoon Reparatie Service

reparatiespecialist voor uw
smartphone, tablet en laptop!
Compuzone heeft diverse service punten.
Kies hieronder uw locatie voor meer informatie,
openingstijden en adresgegevens.