Telefoon Reparatie Venray

Als uw telefoon kapot is dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk laten maken. Het is immers erg vervelend om onbereikbaar te zijn. U loopt dan tal van (belangrijke) telefoontjes en berichtjes mis. Iets dat u natuurlijk niet wilt. Het is dan een advies om deze snel te laten repareren door een echte professional.

In slechts een werkdag of paar uur (afhankelijk van het type reparatie) kunt u een telefoon reparatie in Venray uit laten voeren door Compuzone. Door dit te laten doen, bent u al snel weer telefonisch bereikbaar. Als u uw telefoon laat repareren dan wordt het kapotte element vervangen door een nieuw exemplaar. Wij hebben van de meest voorkomende telefoons het onderdeel al klaarliggen en hoeven deze vaak niet nog extra te bestellen. Hierdoor kan uw telefoon dus snel worden gerepareerd. Vaak is uw smartphone al binnen een enkele uren of een werkdag gemaakt en kunt u weer bellen of berichten sturen.

Telefoon repareren Venray

Wacht nooit te lang met het laten uitvoeren van een reparatie. Als uw telefoon kapot gaat, is het een advies om deze nog dezelfde dag weg te brengen voor een reparatie. Als  hier namelijk te lang mee wacht, dan kunnen de onderdelen nog verder beschadigd worden. U loopt dan het risico dat uw dure toestel niet meer gerepareerd kan worden. Wanneer u uw kapotte smartphone door een echte specialist laat repareren dan krijgt u deze weer snel terug. Compuzone beschikt over de juiste onderdelen en het juiste gereedschap om uw dure apparaat snel en goed te repareren. De reparatie wordt dan ook perfect uitgevoerd en u telefoon werkt al snel weer optimaal.

Waarom kiezen voor Compuzone?

  • Uw reparatie kan in veel gevallen binnen 60 minuten gereed zijn door onze vakkundig personeel, speciale apparatuur en persoonlijke benadering in onze winkel.
  • U kunt langskomen in onze winkel of bij een van onze servicepunten.
  • Wij gebruiken de beste kwaliteit door het gebruik van de beste onderdelen.
  • Reparatie service zoals u dat mag verwachten van de vakman. Voor een optimaal functionerende gsm.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Verzekeringswerk?

Wanneer uw Smartphone defect is en u hiervoor verzekerd bent bijvoorbeeld doordat de schade door een ander is veroorzaakt, of wanneer het binnenhuis is gebeurt kan het onder de inboedel verzekering vallen. Wij kunnen hiervoor een schade rapport maken waarin staat wat de reparatie van uw smartphone zou gaan kosten. Vraag hiervoor in onze winkel wat we voor u kunnen betekenen.

De koffie staat klaar!

Compuzone Venray

Computerwinkel Venray Compuzone

Compuzone Venray
Hofstraat 2A
5801 BJ Venray
Tel. 0478-762769

Compuzone Gennep
Service punt : Foto Bosten
Zandstraat 47
6591 DB Gennep