Werkplekbeheer
In uw bedrijf heeft u dagelijks te maken met werkplekbeheer. Voorbeelden hiervan zijn een computer die niet aangaat, langzaam opstart of ineens niet meer kan inloggen op het bedrijfsnetwerk.

Wist u dat inefficiënt werkplekbeheer gemiddeld 23 minuten per dag, per medewerker en per organisatie kost? Naast het feit dat slecht werkplekbeheer niet alleen leidt tot veel frustratie onder medewerkers, richt het dus ook nog eens financiële schade aan. Iets dat u natuurlijk graag wil voorkomen. Dit kunt u doen door uw werkplek geregeld te laten onderhouden door Compuzone.

Voorkom problemen
Efficiënt werkplekbeheer is een must voor elke grote of kleine organisatie. Door uw werkplek regelmatig te laten onderhouden, voorkomt u grote problemen. Compuzone is er voor u om uw werkplek periodiek na te lopen. Dit doen wij op afgesproken, vaste tijden.

Een werkplek kunt u vergelijken met een auto. Om verder te kunnen rijden, dient u deze te voorzien van brandstof. Bij een werkplek dient u de hard- en software regelmatig te onderhouden. Hiermee voorkomt u dat uw werkplek langzaam wordt of niet meer functioneert.

Compuzone onderhoudt uw werkplek
Voor het periodiek onderhoud van uw werkplek biedt Compuzone een speciaal abonnement aan. Voor een vast bedrag per maand onderhouden wij dan de werkplekken van uw organisatie.

Een eenvoudige en snelle service
Ook als u uw werkplek periodiek laat onderhouden, kan het voorkomen dat er een toch nog een probleem ontstaat. U heeft dan snelle, adequate hulp nodig. Deze hulp bieden wij u aan. Als u een abonnement bij ons afsluit voor periodiek onderhoud dan kunt u ons ook altijd inschakelen wanneer er zich een probleem voordoet. Met slechts een telefoongesprek naar uw werkplekbeheerder, heeft u weer snel toegang tot uw werkplek. Wij bieden u dan ook een eenvoudige en snelle service aan.

Ontdek de voordelen van ons werkplekbeheer
Als u het werkplekbeheer aan ons laat uitbesteden dan maakt u hiermee een juiste keuze. Wij bieden u hiermee namelijk tal van voordelen. Zo bieden wij u:

  • Een telefonische hulpdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is.
  • Een periodiek onderhoud op uw locatie
  • Een persoonlijk team van echte IT-specialisten
  • Een vaste prijs per maand
  • Een online overzicht in uw werkplekbeheer